четверг, 3 апреля 2014 г.

Революція, тривалістю у 4 місяці

Революція, тривалістю у 4 місяці. Подія, яка перейшла межі правил людяності, законів та норм. Це подія, яка сколихнула увесь світ, нагадала українцям про забуті проблеми і відновила ворожнечу між західною та східною Україною.
Мітинг за встановлення союзу із ЄС , через неготовність тогочасної влади до євроінтеграції, переріс у всеукраїнський масштабний протест проти влади. Некомпетентність та розгубленість влади призвела до масових людських втрат як зі сторони протестуючих, так і зі сторони «Беркуту», руйнації міста та абсолютного безладу у країні. Кажучи про загиблих, варто наголосити, що майданівці йшли на майдан аби домогтися зміни влади, а спец загони «Беркут» аби не втратити роботу та прогодувати сім'ю. Не можна звинувачувати у масових смертях ані протестуючих, ані «Беркут», бо обидві сторони виявилися заручниками влади. Зміна влади та урахування народної точки зору є безпосередньою перемогою, але не ціною людських життів!
Що ми маємо зараз? Через не сприйняття нової влади у декількох регіонах України та АР Крим також розгорнулися масові протести та виявлення бажання піти до складу Росії. До Криму введені російські війська, мобілізована уся армія АР Крим , Луганської та Харківської областей. А усе заради чого?
На мою думку, люди втратили ціль до якої вони мають йти. Вони втратили розуміння ситуації в країні, вони не знають чого хочуть. Україна завжди була самостійною державою, вона століттями йшла до мети буди єдиною та незалежною і розділити країну на західну і східну частини це найнеадекватніше рішення з усіх, які приймалися за роки Незалежності. Розбіжності між західною та східною Україною можуть призвести до її розколу та федералізації.
Ми, українці, хотіли увійти до ЄС із гордо піднятою головою, з намірами змінитися у європейський бік, навчитися жити та сприймати людей, ситуації та непорозуміння із розумом, мудрістю та миром. Але тепер на нас дивиться Європа із жалобою, жалюгідністю та неготовністю. Проблема українців у тому, що їм ніхто не пояснював, що буде краще: Союз з Європою або Митний союз. Ми не маємо чіткого уявлення про те, що буде краще і тому не маємо спільної точки зору.
Тож, будемо сподіватися на мирне вирішення політичної ситуації у державі та знаходження взаєморозуміння між регіонами сходу та заходу. Ми мирний слов'янський народ і ми не маємо допустити розвалу тієї, нашої єдиної країни, що будувалася століттями і заради якої свої голови поклали тисячі героїв! Майбутнє країни у наших руках і саме ми робимо своє життя гідним та щасливим.


Комментариев нет:

Отправить комментарий